LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Estabilitat en els contagis

Les dades de contagis a Sitges es mantenen estables i amb un nivell de creixement ben lluny del que havien estat setmanes i, sobretot, mesos enrere. Tant Sitges com Sant Pere de Ribes presenten uns percentatges notablement per sota de la mitjana catalana i de la de les comarques de Barcelona.

Fins dimecres, Sitges portava onze dies seguits amb el mateix nombre acumulat de contagis: 174. Ahir en va pujar un i avui un altre, que fan 176, des que es va notificar el primer, el 12 de març. Els 176 positius representen 6,01 sobre 1.000 persones, mentre que la mitjana de Catalunya són 9,79 i la de la demarcació de Barcelona, 8,79. Sant Pere de Ribes té registrats 202 casos positius, que suposen 6,58 per 1.000.

A Sant Camil, les dades també es mantenen estables de de fa dos dies. Hi ha només dos ingressats per Covid-19, una xifra ben llunyana dels 170 que ho va haver el 30 de març.

A L’Eco d’aquesta setmana analitzem les dades i recollim les opinions i visions de diversos experts sobre la possible evolució que pot tenir la pandèmia a nivell local, un cop s’accedeixi a la fase 3. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)