LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sant Camil reprèn les visites presencials amb normalitat

L’hospital ribetà prioritza, sempre que és possible, les atencions via trucada o videotrucada

El descens del nombre d’ingressats per coronavirus fins a mínims imperceptibles –només dos durant aquesta setmana– ha permès a l’Hospital Sant Camil reprendre els serveis de consultes externes. Totes les especialitats mèdiques que ara ja reben visites presencials havien quedat reduïdes a casos d’urgència, s’havien traslladat a altres hospitals –com és el cas de maternitat o pediatria– o, directament, havien quedat completament paralitzades.

Lluny del que pugui semblar, el restabliment de les consultes externes no ha suposat cap allau de pacients. El centre hospitalari ribetà ha programat una tornada progressiva a la normalitat en què totes les visites que es poden fer per via telemàtica s’efectuen per trucades o videotrucades.

A més, en els casos que han de ser estrictament presencials, s’han estipulat una sèrie de pràctiques per a garantir la seguretat tant de pacients com del personal sanitari. Algunes d’elles fan referència a l’ús obligatori de la mascareta, al manteniment de la distància mínima de 2 metres entre persones o el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i al sortir de l’hospital.

Tota la informació de l’evolució del coronavirus a Sant Camil, a l’edició en paper de L’Eco. Podeu trobar-lo als punts de venda habituals i, si voleu, també us el podem portar a casa. A més, també està disponible en versió digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)