La regularització urbanística de Vallpineda s’encalla

- Publicitat -
L’entrada de les banderers de Vallpineda

Un error de forma de no notificar als propietaris de Vallpineda individualment, d’un canvi en el sistema d’actuació comès l’any 2007, fa que tot el procés de canvi de sistema i reparcel·lació de la urbanització quedi a l’aire. Tot i que la sentència no és ferma, suposaria una retroacció de les actuacions fetes fins ara, per una qüestió formal, traslladant novament l’obligació de formular el projecte de reparcel·lació als propietaris del PAU 17 Vallpineda. Aquesta és la primera sentència desfavorable, de les 23 presentades contra el canvi de sistema de Vallpineda. Aquest fet podria acabar aturant la proposta feta inicialment, però l’Ajuntament reconeix que hi tornarà per intentar arreglar una problemàtica que s’allarga des del 2007.

L’Ajuntament va haver-se de fer càrrec de la gestió urbanística de la zona per fer la reparcel·lació pel sistema de cooperació, després de constatar que la Junta de Propietaris de la urbanització no va tirar endavant aquesta reparcel·lació per ells mateixos amb la fórmula de la compensació bàsica, tal com preveu el Pla General de 2006. 

Al setmanari d’aquesta setmana s’explica com s’està intentant solventar el problema. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats