Les valoracions de la Festa Major de Sant Bartomeu a ‘L’Eco’ d’aquesta setmana

- Publicitat -

La Festa Major torna a centrar l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana: publiquem un Baluard especial de 12 pàgines, amb diferents articles, reportatges, reflexions i el resum de les 36 hores més intenses del calendari sitgetà. També prestem atenció al gimnàs que es vol obrir en un local del passatge Mossèn Fèlix Clarà, la retirada de sancions a ajuntaments per excés de consum d’aigua i els retards diaris de Rodalies.

El Baluard tracta la Festa de Major amb les reflexions dels protagonistes de la festa gran de Sitges, que fan balanç dels vuit dies i dels diferents actes que s’han celebrat a la vila. També hi trobareu articles d’opinió d’Edu Ripoll, Vinyet Esteban, Anna Grimau i un reportatge de l’Àliga de Sitges, les absències de la Festa Major, sitgetans que coneixen de prop la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

Les pàgines de L’Eco in English parlem de la Festa Major, que ha tingut el seu epicentre a l’Hospital de Sant Joan, dels retards de Rodalies i també hi ha dos articles d’opinió de Richard Meroni i Lisa Natasha Wetton.

A Ribes destaquem la recollida de signatures per canviar un tram del carrer Balmes i el dret a l’empadronament plenament garantit per part de l’Ajuntament.

La informació cultural destaca pel debat sobre el pubillatge, el nou premi atorgat a David Jou i la programació de La Bòbila a les Roquetes.

A més dels col·laboradors de l’especial de Festa Major, aquesta setmana comptem amb les firmes d’opinió de Fernando Fuster-Fabra, Manel Haro, Vicenç Pagès, Marc Macià, Núria Pozo, Eduard Sánchez i l’Apunt de Jordi Inglada, a part de les signatures habituals. Les contres són de Xavier Gimeno (Sitges) i Fran Moreno (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats