Els futurs usos d’un local del passatge Mossèn Fèlix Clarà generen intranquil·litat als veïns

- Publicitat -

Missatge de tranquil·litat de l’Ajuntament als veïns del passatge Mossèn Fèlix Clarà i el seu entorn. El Govern municipal vol acabar amb la “rumorologia” que, durant les darreres setmanes, havia propiciat una recollida de signatures per evitar l’obertura d’un “gimnàs 24 hores amb saunes i jacuzzis” que alguns residents veien amb recel per la possibilitat que, en realitat, es tractés d’un “prostíbul encobert”.

La regidora d’Urbanisme i Territori, Carme Gasulla, ha convocat, aquest dijous, una doble reunió per evitar que les especulacions vagin a més. D’una banda, una trobada oberta amb els veïns de la zona, prevista per al dijous 5 de setembre, per resoldre qualsevol dubte que puguin tenir. I, de l’altra, una visita amb la propietat del negoci i la direcció d’obres per comprovar que els treballs desenvolupats fins ara s’ajusten a la legalitat de la llicència d’obra menor que li ha concedit l’Ajuntament.

En parlem àmpliament a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats