Veïns de la Plana denuncien sorolls a les nits al Cruyff Court

- Publicitat -

Un grup de veïns de la primera promoció d’Habitatge de Protecció Oficial de Sitges, ubicada a la Plana davant de Can Robert, es queixa d’estar patint “sorolls de matinada” provinent del camp de futbol Cruyff Court.

El veïnat de la zona afirma que amb freqüència han de trucar a la policia o baixar a demanar que es deixi de jugar, ja que des dels seus habitatges se senten de manera notable “els constants crits o cops de pilota”. Els sorolls, que en alguns casos s’allarguen fins a les 3 hores de la matinada, “fan que sigui impossible dormir o que ens despertin constantment”, tal com manifesten.

El Cruyff Court és un camp de futbol d’accés lliure, però amb una normativa que impedeix poder jugar a partir de les 22 hores, com bé reflecteix un cartell penjat al seu interior.
Ajuntament i Policia Local han reconegut estar al cas de la problemàtica, i des del consistori afirmen estar realitzant el “seguiment” de la situació per tal de veure com actuar per defensar els interessos de totes les parts.

Cal recordar que el Cruyff Court està ubicat en un parc, i que durant l’estiu és més freqüent que, amb motiu de l’absència del curs escolar i amb les bones temperatures, el jovent faci servir aquests espais com a punt de trobada.

El grup de veïns demana “solucions per poder dormir sense haver de trucar a la policia a altes hores de la matinada” i proposa mesures com “tallar la llum a partir de les 22 hores o col·locar cartells més grans on es demani respectar el descans dels veïns”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats