El caos de Rodalies, l’abraçada a la gihad d’un adolescent sitgetà i el Festival Dona, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana destaca en portada el gran problema del servei de Rodalies i els maldecaps que provoquen als passatgers, el sitgetà detingut pel seu fitxatge pel terrorisme islamista, el Festival Dona-Art, que arrenca aquesta nit al Prado, i del nou contracte de neteja, que sortiran els plecs en les pròximes setmanes.

En clau de política local, destaquem l’ascens de Xavi Roig a la Primera Secretaria del PSC, substituint Luismi García, que continua de portaveu a l’Ajuntament. També parlem dels actes de la Diada Nacional i del Dansaplaça, amb els Gegants d’en Montornès que fan 50 anys com a protagonistes.

Les pàgines de L’Eco in English parlem dels contenidors cremats al carrer Illa de Cuba i els problemes amb els sorolls a la Cruyff Court del parc de Can Robert.

A Ribes detallem la posada en marxa dels superbons per incentivar el comerç local en aquest inici de curs i la nova ordenança per simplificar tràmits urbanístics.

A Cultura, ens fem ressò del Festival Dona-Art, que arrenca aquest vespre al Casino Prado i s’allargarà fins al pròxim dijous. Finalment, a Esports, destaca l’entrevista a l’històric futbolista del Sitges, José Gonzálvez, amb el qual repassem la seva trajectòria esportiva i una possible col·laboració entre les escoles de la Unió Esportiva i la Blanca.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Xavier Salmerón, Isidre Also, Josep Orriols, Gabi Serrano, Núria Escarp, Manel Pérez, Judit Suárez, Xavi Miret, i Albert Cabezas. Les contres són de Lídia Gázquez i l’apunt és d’Iris Salamé.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats