La Matinal infantil aplega més de 800 nens i nenes

- Publicitat -

La Matinal infantil de Santa Tecla ha estat un esclat de festa infantil, durant prop de quatre hores, des que a les 6.30h ha sortit el primer dels tres grups de balls, integrat per les bèsties de foc dels més grans. Un total de 810 nens i nenes han pres part en un dels dies més esperats per la canalla de Sitges, on ells són els autèntics i principals protagonistes.

El primer grup ha sortit, quan encara era fosc a Sitges i ha fet esclatar les primeres carretilles infantils. A les 7h ha sortit el segon grup, integrat pels balls també dels més grans, mentre que a les 8h ho han fet els més petits des de la plaça de l’Ajuntament. Tots tres grups han fet recorreguts diferents, per facilitar el seu desenvolupament i han acabat tots tres a la Fragata, en un final de festa que ha aplegat centenars de persones, entre músiques diverses i el so de les carretilles. En acabat, tots els infants han estat obsequiats per un esmorzar per la Comissió de Festa Major.

La matinal s’ha celebrat a bon ritme, amb les condicions meteorològiques adequades i amb una afluència destacada de públic, que ha volgut veure als més petits sortint amb els balls. L’acte ha estat gravat per Canal Blau, que el retransmet en diferit en la seva programació.

La canalla ha estat protagonista també en l’Ofici de Santa Tecla, ja que la colla dels gegants del Montornès, que enguany celebren 50 anys, han estat els encarregats de fer l’ofrena.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats