Les dades turístiques, el rebuig de les ordenances i la demanda a la sauna, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco parla amb els principals sectors econòmics de la vila per explicar com ha anat l’estiu; resumeix com va anar el Ple, en què l’oposició va tombar les ordenances, i explica què passarà ara, i us apropa l’última novetat de la sauna de Mossèn Fèlix Clarà, ara que l’Ajuntament ha denunciat els impulsors del projecte.

Aquesta setmana parlem amb els principals actors del sector econòmic a Sitges i analitzem com ha anat la temporada, en què ha augmentat el nombre de persones que han pernoctat a la vila, tot i que s’han reduït les estades. 

En el Ple extraordinari d’ahir dijous, l’oposició va tombar les ordenances fiscals per al 2025, en el comiat de la regidora d’Hisenda, Carme Almirall. Ara, és moment d’asseure’s i negociar, ja que la directiva europea que impedeix que el servei de recollida i tractament de residus sigui deficitari és d’obligat compliment.

També detallem la demanda que l’Ajuntament ha interposat als impulsors del projecte del carrer Mossèn Fèlix Clarà per falsificar documentació vinculada amb la llicència d’obres.

A Ribes, exposem la proposta de l’Ajuntament d’habilitar un telèfon per recollir totes les queixes relacionades amb el servei d’autobús i els resultats provisionals dels pressupostos participatius.

Per altra banda, a Cultura, ens endinsem dins el Festival de Cinema: expliquem les dades de rècord de facturació, parlem amb els treballadors sitgetans del Festival, que expliquen diverses anècdotes i hi ha entrevistes amb les estrelles que passen pel Meliá. I als Esports, destaquem la victòria del Sitges a Aiguadolç i la contundent victòria de l’equip de rugbi sitgetà en el primer partit de temporada.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’opinió de Carolina Malagelada, Jordi Mas, Pere Badia, Núria Escarp, Marc Macià, Sílvia Cester, Albert Guillaumes, Núria Espachs, Pedro Palacios, Locomotora 21, Sílvia Gascón, Isidre Roset, Jorge Rodríguez i Lorea Bakero, a més de les fixes habituals. Les contres són de Sandra Martínez (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats