Un home cau desplomat quan corria pel Passeig

- Publicitat -
Una persona corrent pel Passeig, en una imatge d'arxiu.
Una persona corrent pel Passeig, en una imatge d’arxiu.

Un home d’uns 60 anys va caure en rodó ahir al matí, quan feia running al Passeig Marítim, davant del bar Kansas. La ràpida intervenció de la Policia Local i del SEM va evitar una tragèdia, ja que en el moment que van arribar els agents, l’home havia patit una aturada.

Els fets van passar poc després de les 9h del matí, quan havia començat a ploure a Sitges. En aquell moment hi havia poca gent al passeig i l’home que va patir l’accident corria en direcció a Terramar. A l’arribar al Kansas va caure desplomat.

Un veí d’un dels edificis del davant va poder observar l’escena i va cridar ajuda. Les primeres persones que s’hi van presentar van ser una parella que estava muntant el seu estand de la Fira d’artesania situada en aquell tram del passeig. L’home estava inconscient i en pocs minuts es va quedar morat.

Els veïns van avisar el 112 i de seguida va arribar una parella de la Policia Local, que li va practicar la reanimació. Poc després ho van fer altres vehicles del mateix cos i al cap d’uns minuts dues ambulàncies i un altre vehicle del SEM. Progressivament, l’home va recuperar la consciència i la respiració. Una ambulància se’l va endur a Sant Camil.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats