El lloguer està desbocat a Sitges

- Publicitat -

L’evolució del preu del lloguer a Sitges, com a moltes altres localitats costaneres catalanes, ha estat marcada per un augment constant durant els últims anys, impulsat per factors com la pressió turística, la demanda internacional i la proximitat a Barcelona. Tot i que la pandèmia va suposar una estabilització o una lleugera baixada dels preus entre 2020 i 2021, la recuperació econòmica i el retorn del turisme han provocat que els preus tornin a pujar i, aquest 2024, de forma severa.

Que el preu mitjà per metre quadrat se situï entre els 17 i els 20 euros, indica que el cost mensual d’un pis de 80 m² oscil·li entre els 1.360 i 1.600 euros al mes, depenent de la ubicació i característiques de l’habitatge. Una autèntica barbaritat per als més joves, que amb prou feines tenen aquests ingressos mensuals.

En parlem àmpliament a L’Eco d’aquesta setmana, on hi trobareu diverses dades que detallen l’abastd e la tragèdia. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats