El carril bici unirà Can Pei amb el Passeig

- Publicitat -

Sitges comptarà amb un nou carril bici que connectarà el Passeig Marítim amb les zones de la Plana i Can Pei, passant per l’avinguda de Navarra. Aquesta infraestructura tindrà especial impacte a la zona escolar, creant espais segurs per als ciclistes que vulguin accedir a centres educatius com el CEIP Maria Ossó, l’IES Vinyet i l’IAB. També inclourà una connexió cap a Miralpeix i enllaçarà amb el carril bici ja existent del passeig de Vilanova.

El regidor de Mobilitat, Jaume Monasterio, subratlla la necessitat d’avançar cap a una vila més sostenible, amb menys cotxes i més bicicletes. Segons Monasterio, aquest nou carril bici pretén fomentar l’ús de la bicicleta, especialment en entorns escolars com Can Pei.

El projecte, que es preveu en funcionament per al 2026, començarà al passeig Marítim, passant pel carrer J.V. Foix i l’avinguda de Navarra, fins a la rotonda amb el carrer Ramon de Dalmases. Des d’allà, es bifurcarà cap al CEIP Maria Ossó i Miralpeix o cap a l’IES Vinyet, l’IAB i altres carrils bici de la Plana. A més, es crearà una connexió amb el carril bici del passeig de Vilanova.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats