Montse Lila dirigirà la Regidoria de relació amb les entitats

- Publicitat -

L’equip de Govern crearà una nova Regidoria d’Esdeveniments i Entitats que encapçalarà Montse Lila, quan reculli l’acta de regidora en el ple d’octubre. L’àrea s’idea amb diversos objectius: millorar la col·laboració amb les entitats; centralitzar els esdeveniments, treballant transversalment amb les altres regidories implicades, i alleugerir els processos i les tramitacions. En definitiva, es busca que la relació amb les entitats sigui més àgil i ràpida i millorar l’organització de l’Ajuntament i del calendari. Lila té experiència en el sector, ja que actualment és la cap d’unitat de la Brigada d’esdeveniments.

No és la primera acció que realitza l’Ajuntament en aquest sentit. A principis d’octubre es va inaugurar una nova oficina per donar suport administratiu a les entitats locals, per tal d’oferir-los assessorament en tota la paperassa que han de fer diàriament: la tramitació de subvencions o l’ocupació d’espais públics o instal·lacions municipals per a l’organització d’esdeveniments.

Podreu trobar la informació completa d’aquesta notícia i altres informacions a la nostra edició en paper, ja disponible als punts de venda habituals, o bé a l’edició digital al web d’Iquiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats