CORONAVIRUS, HORA A HORA (Fase 3)

- Publicitat -

A partir de divendres 19, seguiu l’actualitat a: HORA A HORA (La represa)

Dijous 18h, 20h. Últimes hores de l’Estat d’Alarma. Aquesta mitjanit començarà la nova normalitat, tot i que les restriccions seguiran fins al 25 de juny.

Dijous 18, 18.30h. Sitges i Ribes mantenen el mateix nombre de positius que dilluns. Els 179 i 201 contagis, respectivament, no s’han mogut en quatre dies.

Dijous 18, 18h. S’anul·la l’acte d’entrega públic dels Lots i dels Rams de Corpus. L’entrega de premis es farà de manera privada, amb tots els guanyadors.

Dijous 18, 17h. L’Eco serà demà als punts de venda. Hi trobareu tota la informació, l’impacte econòmic i novetats, dades, reportatges i visions diverses sobre l’impacte del coronavirus a Sitges i Ribes.

Dijous 18, 15.30h. L’Ajuntament amplia la zona del pipicà del Rocar. L’àrea comptarà ara amb 2.400 metres quadrats i s’amplia per la demanda dels usuaris.

Dijous 18, 13.30h. El Festival de Sitges obre el punt de trobada entre món editorial i audiovisual. Avui han començat les inscripcions per a la quarta edició de Taboo’ks. Aquí et podràs inscriure.

Dijous 18, 12.30h. Sitges commemorarà el Dia Internacional de les Persones Refugiades. Es farà una concentració el pròxim dissabte a les 17.30 hores a la platja de la Fragata.

Dijous 18, 10.30h. Health Warriors Sitges ha lliurat més 4.000 àpats. Del 19 de març fins el 6 de juny, fins a dinou establiments de restauració local (i dues empreses de repartiment) han estès solidaritat, cuinant per al personal mèdic, infermeres i tècnics auxiliars de la primera línia contra la pandèmia. Llegeix aquí notícia.

Dijous 18, 9.30h. El Festival Fes+Chapeau posa les entrades a la venda. És una proposta d’arts en moviment (circ, teatre i dansa), que se celebrarà enre el 17 i el 19 de juliol a la Fragata. Les entrades són a la venda en aquest web.

Dijous 18, 9h. Cs demana que els autònoms no paguin taxes en el segon semestre. Ciutadans ha presentat un paquet de 36 propostes per a la reactivació econòmica, social i cultural de Sitges per pal·liar els efectes de la Covid-19. Llegeix aquí notícia.

Dijous 18, 7.30h. Quan s’hauria de decidir si surten o no els balls populars per Festa Major? La pregunta de la setmana. Pots respondre aquí.

Dijous 18, 7h. Sitges i Ribes saluden la (breu) fase 3. El canvi suposa novetats en la mobilitat i els seveis. Llegiu: Què es pot fer en la fase 3.

Llegiu les anteriors novetats a: CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)

Articles relacionats