Donen la cara

- Publicitat -

El RC Sitges perd davant el CR Sant Cugat per a 14 a 24 en partit de Copa Catalana, equip de la Divisió d’Honor B espanyola

Fotografia: Jaume Andreu. El partit del passat dissabte, que va enfrontar el RC Sitges i el CR Sant Cugat.

El sènior masculí del RC Sitges afrontava el passat dissabte un repte majúscul en la seva participació a la Copa Catalana d’Or, enfrontant-se al CR Sant Cugat en partit de quarts de final, un equip que ha finalitzat quart a la Divisió d’Honor B espanyola. Els vallesans, doncs, eren els clars favorits per aquest partit.

Els sitgetans van sortir a jugar sense complexes, disposats a lluitar pel partit. Tot i el bon joc sitgetà, sense errades en atac i en defensa, la gran velocitat a la línia de tres quarts i, sobretot, el major físic de l’equip visitant els permetia portar la iniciativa, que es va reflectir en el marcador ben aviat, amb una marca transformada als 10 minuts de joc que deixava el marcador 0 a 7. Tot i això, la moral sitgetana no va decaure i l’equip va seguir lluitant cada pilota, impedint que els del Vallès, tot i la seva superioritat, augmentessin el seu avantatge. No va ser fins el minut 25 que el Sant Cugat anotava el segon assaig, aquest cop sense transformació, per deixar el 0 a 12 en el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A l’inici de la represa el Sant Cugat va prémer l’accelerador per anotar la tercera marca, posteriorment transformada, que sentenciava el partit i l’eliminatòria. El Sitges no havia baixat els braços en cap moment i després d’aquesta marca el control del joc va passar a ser dels sitgetans. El premi va arribar amb una marca amb transformació amb la qual inauguraven el comptador local, deixant el 7 a 19. D’aquí al final el joc va ser molt igualat, amb un rugbi vistós que va fer que el públic assistent gaudís de valent. Una marca més per equip, la del RC Sitges amb transformació deixaven el marcador en el 14 a 24 final pels vallesans, en un partit en el que els dos equips van sortir satisfets, sobretot el RC Sitges que va demostrar que pot competir perfectament al nivell de Divisió d’Honor B espanyola.

Els sitgetans ara passen a la Copa d’Or B i aquest dissabte s’enfrontaran al BUC barceloní a Santa Bàrbara, a partir de les 16.15h, un equip que també juga la Divisió d’Honor B espanyola.