El fenomen musical La Casa Azul, al Festival Jardins Terramar el proper 12 d’agost

Guille Milkyway es mostra molt il·lusionat d’actuar a Sitges amb qui se senten “molt units”

En la recta final del Festival Jardins Terramar arriba una de les grans sensacions musicals dels darrers anys, com és La Casa Azul. Les seves cançons són presents a tot arreu i fins i tot Fangoria ha fet una versió de La Revolución Sexual –que van cantar al mateix Festival fa uns dies–. Per l’artista, compositor i productor Guille Milkyway “ens fa molta il·lusió actuar a Sitges ja que ens sentim molt units, com els aspectes de l’alliberament. I que recorden que de vida en tenim una i l’hem de gaudir”.

Per Milkyway aquest concert arriba en “el millor moment del grup en directe. Per fi portem l’escenografia, el grup i els músics que sempre havia volgut”. Respecte a com les seves cançons estan sent versionades i presents en molts llocs “és un motiu d’orgull. Pel què sigui, amb elements atzarosos, hi ha cançons que connecten amb un element generacional. Té una vida pròpia i la història de la música pop esta plena d’exemples”.

El seu primer single del proper disc és Entro en mi vida i l’artista es mostra clar “no volia que sortís un disc impregnat del que estem vivint. Positivitat en tot plegat. T’acabes adonant que al final res és tan important com creiem. Aquest missatge és present en aquest single”.

Del fet de poder tornar a tocar en directe enmig d’aquesta pandèmia Milkyway confessa que “l’altre dia, en un festival, vaig parlar de tot això. De com ha retornat el sentiment que tenies la primera vegada que pujaves a un escenari. Tornes a caure amb la importància vital del que fas. Em sento molt afortunat”.   

Articles relacionats