El Tapa a Tapa espera arribar a les 35.000 racions

- Publicitat -
La tapa guanyadora en categoria de Jurat Tècnic en la darrera edició, obra del Rojo frito del Port.

El Sitges Tapa a Tapa torna a posar en valor “l’alta gastronomia de petit format”, en què els
bars, restaurants i hotels participants es desafien per crear les millors tapes de la vila, posant a prova la creativitat i l’habilitat dels cuiners locals.

Durant 10 dies, 33 establiments de Sitges ofereixen les seves tapes acompanyades d’un quinto o una canya. Aquest any, com a novetat, s’hi suma el Port d’Aiguadolç, amb 5 establiments. A més, com és habitual, l’Escola d’Hostaleria de Sitges, vinculada al Benaprès, prepararà un altre cop, aquest dissabte, la seva tapa en directe al Cap de la Vila.

En parlem àmpliament a L’Eco d’aquesta setamna, on trobareu també la informació detallada de les tapes seleccionades. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats