El Sitges Tapa a Tapa torna a posar en valor “l’alta gastronomia de petit format”, en què els
bars, restaurants i hotels participants es desafien per crear les millors tapes de la vila, posant a prova la creativitat i l’habilitat dels cuiners locals.
Durant 10 dies, 33 establiments de Sitges ofereixen les seves tapes acompanyades d’un quinto o una canya. Aquest any, com a novetat, s’hi suma el Port d’Aiguadolç, amb 5 establiments. A més, com és habitual, l’Escola d’Hostaleria de Sitges, vinculada al Benaprès, prepararà un altre cop, aquest dissabte, la seva tapa en directe al Cap de la Vila.
En parlem àmpliament a L’Eco d’aquesta setamna, on trobareu també la informació detallada de les tapes seleccionades. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.
Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA