ERC treu pit de mandat

- Publicitat -
Torrent, Carbonell, Sans i Elena, en l’acte de la campanya, a la plaça Catalunya

Aurora Carbonell ha fet lluir l’acció del Govern d’aquests quatre anys, en l’acte central de campanya, celebrat aquest dijous al vespre a la plaça Catalunya. Acompanyada del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, del conseller de Treball i Empresa, Roger Torrent, i de la diputada al Parlament Raquel Sans, la candidata a l’alcaldia d’Esquerra Republicana ha fet un repàs de les principals accions que s’han dut a terme en aquest mandat i ha demanat a la ciutadania la seva confiança per “continuar fent durant quatre anys més”.

Carbonell ha destacat la “complexitat” d’aquest mandat, especialment en els dos primers anys, però ha recalcat “l’orgull d’haver pogut avançar en polítiques”, estant “al costat del veïnat de tot arreu”. Així ha posat en valor la construcció del futur passeig Marítim de les Botigues –projecte que ja està en marxa–, la depuradora de Garraf o l’arranjament de les voreres de Terramar, passant per les millores a les entitats esportives, com al Pavelló de Pins Vens 2 o la construcció del Camp de Rugby, la posada en marxa dels ascensors del pas de sota la via o, amb gran èmfasi, els habitatges de lloguer social.

D’altra banda, la candidata ha avançat algunes de les propostes per les quals vol treballar en el proper mandat, com la reforma del Patronat, del Mercat Vell o de la Masia de Santa Bàrbara, i ha recalcat que, si no s’ha fet abans, és perquè també “ha calgut prioritzar: i vam prioritzar l’habitatge, l’habitatge d’emergència, amb les Cases dels Mestres, o la via pública”. A més, també ha subratllat la importància “d’obrir-se a noves oportunitats”, com, per exemple, amb el projecte de Vallcarca. A la vegada, ha demanat “potenciar el que ja tenim”, perquè “no ens calen grans construccions”.

En aquest sentit, Carbonell s’ha mostrat com “l’alternativa a què governin els partits de sempre” –en una clara al·lusió al PSC i a Junts–, perquè “hem demostrat que hi ha una manera diferent de governar”. A més, ha reivindicat la capacitat de governar amb cinc partits conjuntament, a la vegada que ha carregat contra l’oposició: “Sitges no necessita crispació, ràbia i mentides; necessita consens i diàleg”, ha remarcat. 

Al setmanari d’aquesta setmana parlem abastament de les eleccions municipals. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegiu a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats