La cursa electoral, l’escola de música, el Fotomaig i els casals d’estiu, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana arriba carregat d’informació electoral per al 28M, però també amb altres continguts, com el projecte de l’escola e Música, la nova aplicació per a la descàrrega comercial al centre, l’estafa a uns restaurants, els Gegants Vells a la Trinitat, el Fotomaig o el projecte d’un sitgetà per portar roba a Laos. Aquesta setmana trobareu un especial sobre els casals d’estiu.

La informació electoral posa l’accent en la pugna dels diferents partits pel vot compartit, les precisions de pactes postelectorals la crònica de la primera sessió dels Debats a Dos de L’Eco i els actes realitats en els darrers dies (ERC, PSC, Guanyem i Vox). També relatem els actes celebrats a Ribes, per part de PSC i Fem Poble. Les entrevistes d’aquesta setmana són, a Sitges, a Mònica Gallardo (Junts) i Luismi García (PSC-EM) i a Sant Pere de Ribes, a Albert Bonet (Junts) i Esther Rodríguez (UM9).

La informació local també passa pel projecte de construcció de la nova Escola de Música, la implantació de la nova aplicació digital per a la descàrrega comercial i l’estafa de 182.000 euros iniciada en dos restaurants de Sitges. també expliquem que un sitgetà ha iniciat una campanya per portar roba a Laos, que l’escola Pia acomiada l’actual edifici amb una festa d’ex-alumnes, la celebració del Dia de les Infermeres, el Verkami per portar els Gegants Vells a la Trinitat, la festa de les truites a la Fira Exponadó, entre d’altres

A les pàgines L’Eco in English parlem de la manca de taxis, els projectes de turisme sostenible i l’estada a restaurants iniciada a Sitges.

L’actualitat a Ribes passa pel tanteig en el lloguer social, la prevenció d’incendis a Can Pere i la vorera del Carç.

La informació cultural posa l’accent en el Fotomaig i el programa del Festival Dona, mentre els Espots destaquen l’ascens de l’Handbol Ribes i el sotscampionat del Hockey Club.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Eduard Adell, Jesús Martín, Pep Moliné, Ful Navalón, Míriam Ojeda i Vicenç Pagès, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Francesc Borderia (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes). L’apunt és de Núria Fortuny.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats