LOADING

Type to search

Actualitat

Sitges ja és el municipi costaner més car de l’Estat

Sitges ha aconseguit el dubtós honor d’haver-se convertit en el municipi costaner amb l’habitatge de propietat més car de l’Estat (excloent, això sí, un grapat de capitals de província que miren al mar), segons sosté un informe publicat per l’empresa oficial de taxació d’immobles Tinsa.

La vila, amb una mitjana de 3.641 euros el metre quadrat, ha desplaçat del distingit tron la reina fins ara imbatuda en les últimes dècades. Es tracta d’Eivissa capital, que passa al segon lloc amb 3.461 euros el metre quadrat. El podi el completa la veïna Castelldefels (3.007), seguida a poca distància pel municipi biscaí de Getxo (2.918).

Aquestes dades contrasten amb força amb una de les principals conclusions de l’estudi: dos de cada tres localitats costaneres de l’Estat espanyol, el 66 per cent, han perdut valor al mercat immobiliari durant l’últim any, amb caigudes de fins al doble dígit en una trentena de municipis liderats per les illes Balears i les illes Canàries. En aquest sentit, els líders en perduda de preu d’immobles lliures han estat les poblacions de Sant Lluís, a Menorca (29 per cent); Sóller, a Mallorca (23,8 per cent); i Tirajana, a Las Palmas (19,6 per cent).

Notícies relacionades:
Els pisos de promoció municipal tindran un lloguer a la meitat del preu del mercat (6 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA