Sitges ha crescut en 5.000 habitants en els últims quatre anys

- Publicitat -

L’evolució de la població de Sitges des del 1950 fins a l’actualitat ha estat marcada per un creixement notable, influenciat per diversos factors com el turisme, la immigració i el desenvolupament econòmic de la regió. Als anys 90, la població va superar els 15.000 habitants, amb un increment sostingut que reflectia tant la seva expansió com a centre residencial com el seu atractiu per a inversors estrangers.

La dinàmica poblacional dels darrers vint anys ha estat encara més marcada per l’arribada d’immigrants estrangers i de poblacions veïnes o de l’àrea metropolitana. L’any 2000, la població ja superava els 20.000 habitants, i actualment se situa per sobre dels 34.000.

En parlem en un ampli reportatge a L’Eco d’aquesta setmana, on trobareu les nacionalitats i perfils dels nous residents i ‘evoluciuó del creixement del cens, així com les mancances en serveis públics. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats