LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament intenta frenar la problemàtica dels excrements dels gossos

Un propietari recull l’excrement del seu gos al Passeig

L’Ajuntament està desenvolupant la segona fase de la campanya de sensibilització Bo per a tu!, basada en la solució davant la problemàtica dels excrements d’animals de companya a la vila. La campanya alerta sobre les conseqüències per a la salut pública i el medi ambient, així com la neteja dels carrers. La iniciativa també infoma de quines són les sancions econòmiques que aquest incivisme comporta.

El pla recull una sèrie d’accions, entre les quals la instal·lació de cartells en zones amb elevada incidència així com adaptar la campanya a les escoles realitzant tallers divulgatius sobre la recollida de residus per als més petits. La tercera fase està programada pel mes de gener, amb altres accions que completaran l’objectiu del projecte.

A L’Eco d’aquesta setmana també abordem la perillositat d’alguns gossos al carrer i de què diu normativa. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure