LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges surt del toc de queda

Un control policial a la Ribera, la matinada del 3 de juliol passat

Sitges sortirà del toc de queda aquest dijous a la matinada, gràcies a la millora dels indicadors epidemiològics a la vila. El Govern de la Generalitat ha anunciat que la vila, junt amb 19 municipis més del país, no tindrà limitacions de moviment durant la matinada, si bé l’oci nocturn continuarà tancant a dos quarts d’1.

L’element mesurador que marca el confinament nocturn és que la incidència acumulada a 7 dies estigui per sota dels 400 punts. A Sitges està avui a 241 punts, mentre que la mitjana catalana és de 508. Aquest és un dels indicadors que més ha baixat en els últims dies a la vila, si bé l’acumulada a 14 dies encara es troba a 784 punts pels efectes de les primeres setmanes de juliol.

Amb l’aixecament de l’oci nocturn, hi podrà haver moviment a la matinada pels carrers de Sitges, malgrat que els locals i restaurants han de tancar a dos quarts d’1. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra treballaran en els propers dies un pla de control als espigons de la Punta i de la Ribera, així com les platges adjacents. Aquests punts van concentrar aglomeracions de joves i adolescents durant el mes de juny i fins l’esclat de la cinquena onada.

Per contra, Sant Pere de Ribes i Vilanova continuaran en toc de queda, com a mínim fins el dia 6. A Ribes, la incidència acumulada a 7 dies està 455 punts i tot indica que, per a la propera revisió del Govern, la setmana vinent, estarà per sota del llindar dels 400.

Notícies relacionades:
La incidència de la Covid baixa notablement a Sitges, pero encara està per sobre dels mesos anteriors (27 de juliol de 2021)
La cinquena onada porta les primeres defuncions a Sant Camil (24 de juliol de 2021)
El virus ja creix menys a Sitges que a la resta del país (22 de juliol de 2021)
Nit tranquil·la en la represa del toc de queda (17 de juliol de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure