Una nova baralla nocturna acaba amb un episodi de violència de gènere

Agents de la Policia Local interrogant el pressumpte agressor, ahir a la matinada
- Publicitat -

Tercer dissabte a la nit consecutiu amb baralla als carrers de Sitges. Ahir va ser a la Fragata, quan uns joves es van esbatussar al voltant de les 2.30 hores de la matinada. La Policia Local va rebre avís telefònic dels incidents i va enviar dues patrulles, que s’hi van presentar de seguida al lloc dels fets, junt amb efectius dels Mossos d’Esquadra. Quan van arribar els policies, però, la baralla, ja havia acabat. Directament relacionat amb la baralla hi havia un episodi de violència de gènere.

Els agents de la Policia Local van aturar dos presumptes participants dels indicidents al carrer Carreta. Es tractava d’un home i una dona llatinoamericans que presumptament eren parella i en la qual ell hauria agredit a ella. Els agents els van demanar la documentació i van poder comprovar que l’home –que es trobava en condicions d’haver begut en excés– tenia antecedents per violència de gènere. La dona no presentava cap lesió visible.

La Policia Local va oferir a la dona presentar denúncia per l’agressió, però ella s’hi va negar, amb la qual cosa no van poder detenir l’home. També hi havia com a testimoni dues dones joves més, però que al ser menors d’edat no van poder testificar davant dels agents.

Tot i les dificultats per poder mantenir una conversa amb el presumpte agressor, per les condicions en què es trobava, els agents el van acabar convidant a què agafés el primer tren que sortís de l’estació. L’home no era veí de Sitges. La Policia Local va traslladar l’atestat al jutjat de guàrdia.

Notícies relacionades:
Nou episodi de violència a la nit de Sitges (20 de juliol de 2020)
Batalla campal al centre de Sitges (13 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats