LOADING

Type to search

Actualitat

Jordi Baijet presenta la seva proposta per al Sitges del futur

Jordi Baijet, amb Jordi Barrachina
La sala, durant la presentació
Luismi García, Aurora Carbonell i Jordi Baijet

L’auditori del Miramar s’ha quedat petit aquesta tarda durant la presentació del llibre de Jordi Baijet, Un projecte per a Sitges des del mar, un volum de 224 pàgines, que actua com a pla estratègic dels reptes de futur de Sitges. En aquest llibre –elaborat a partir de les converses amb una trentena d’agents socials, econòmics i culturals de la vila–, Baijet analitza i avalua l’estat actual del municipi i detalla alguns dels eixos i propostes que haurien de definir el Sitges immediat per a mantenir la seva condició.

Presentat pel periodista Jordi Barrachina, Baijet ha desgranat alguns dels eixos i propostes recollits a Un projecte per a Sitges des del mar. El qui va ser alcalde entre 2003 i 2011 no ha volgut entrar en aspectes polítics i ha tirat pilotes fora quan se li ha demanat si tornava a la primera línia. Baijet proposa –si més no, d’entrada– un òrgan amb participació privada i pública per a impulsar els projectes de futur de Sitges, Precisament, l’entesa entre aquests sectors ha estat subratllada en diverses ocasions al llarg de la presentació.

En l’acte hi era l’alcaldessa, Aurora Carbonell, així com altres regidors de la corporació, tant d’ERC, com de Junts, el PSC i CVS. També hi havia una àmplia representació d’alguns dels regidors dels dos governs de Jordi Baijet, a més persones procedents de les associacions i àmbits econòmiques, cíviques i culturals.

Jordi Baijet intervindrà divendres dia 20 (a les 10h) a les Jornades Repensar Sitges, organitzades per L’Eco. L’ex-alcalde concretarà alguns dels projectes recollits en el seu llibre, en una xerrada amb el títol Una proposta per al renaixement de Sitges.

Notícies relacionades:
Jordi Baijet: “Canviar el Govern no és necessàriament la solució, però en podria ser una” (29 d’abril de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure