LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El virus continua sota control (fins ara)

El carrer Major, aquest matí

Les dades epidemiològiques de Sitges i de Sant Pere de Ribes es mantenen en un marc favorable. L’expansió del virus està sota mínims i el nombre de nous positius també és residual: en els darrers set dies han estat 9 a Sitges i 13 a Sant Pere de Ribes. Els percentatges d’augment de casos van en línia amb els registrats a nivell català.

La plena obertura i retorn a una normalitat gairebé plena en quan a moviment no ha suposat un retrocés en el mapa epidemiològic local. El conjunt dels indicadors són baixos, tot i que l’efecte ascensor continuapresent, amb algunes setmanes d’un augment puntual, però intranscendent: la setmana passada va ser a Sitges i aquesta a Sant Pere de Ribes.

El risc de rebrot a Sitges està situat en 43 punts. La setmana passada va pujar als 143, però en els darrers dies ha baixat fins situar-se en xifres que posen de manifest la manca d’expansió del virus. A Sant Pere de Ribes ha succeït a la inversa: dels 29 punts de fa deu dies ha passat als 67 actuals. Una pujada lleu i d’escàs relleu.

La velocitat del virus està a Sitges en el 0,76, mentre que deu dies estava al 2,92. A Sant Pere de Ribes ha passat del 0,39 a l’1,47 en pocs dies. El percentatge de proves positives està a Sitges per sota del 2 per cent i a Sant Pere de Ribes ha pujat per amunt del 3 per cent. En tots dos casos, es tracta de xifres que dibuixen un escenari actual de poc moviment, que queda il·lustrat també amb el baix nivell d’ingressats per Covid a Sant Camil: actualment, només 3 persones, lluny de les 55 de començament de juliol, amb la cinquena onada.

Notícies relacionades:
Tornen a pujar els positius i els índexs, tot i que moderadament (11 de novembre de 2021)
Sant Camil se situa en els nivells més baixos de la Covid (2 de novembre de 2021)
Més de 3.000 positius acumulats a Sitges (28 d’octubre de 2021)
Tornen de nous els positius, però a nivell baix (21 d’octubre de 2021)
Una setmana sense cap positiu per Covid a Sitges (14 d’octubre de 2021)
Sant Camil entra en situació tècnica de Covid 0 (7 d’octubre de 2021)
El virus registra l’expansió més baixa en 15 mesos (30 de setembre de 2021)
Comença a subministrar-se la tercera dosi de la vacuna entre la gent gran (28 de setembre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure